Bg-img

Politikat e Privatësisë

Në Review.al, ne jemi të përkushtuar të mbrojmë privatësinë tuaj dhe të garantojmë sigurinë e informacionit tuaj personal. Kjo politikë e privatësisë shpjegon se si ne mbledhim, përdorim dhe mbrojmë informacionin tuaj personal kur përdorni faqen tonë të internetit.

Informacioni që mbledhim: Ne mund të mbledhim informacione personale që ju na jepni vullnetarisht, si emri, adresa e emailit dhe numri i telefonit, kur përdorni faqen tonë të internetit. Ne gjithashtu mund të mbledhim informacione jo-personale, të tilla si adresa juaj IP, lloji i shfletuesit dhe sistemi operativ.

Përdorimi i informacionit tuaj: Ne mund t'i përdorim të dhënat tuaja personale për t'ju ofruar shërbimet dhe produktet që kërkoni, për të komunikuar me ju rreth produkteve dhe shërbimeve tona dhe për të përmirësuar faqen dhe shërbimet tona të internetit. Ne gjithashtu mund të përdorim informacionin tuaj për qëllime analitike dhe kërkimore.

Mbrojtja e informacionit tuaj: Ne marrim masa të arsyeshme për të mbrojtur informacionin tuaj personal nga aksesi, përdorimi ose zbulimi i paautorizuar. Ne përdorim teknologjitë dhe procedurat e sigurisë standarde të industrisë për të ndihmuar në mbrojtjen e informacionit tuaj.

Ndarja e informacionit tuaj: Ne nuk i shesim ose marrim me qira të dhënat tuaja personale palëve të treta. Megjithatë, ne mund të ndajmë informacionin tuaj me ofruesit e shërbimeve të palëve të treta që na ndihmojnë të operojmë faqen tonë të internetit dhe t'ju ofrojmë shërbimet tona. Ne gjithashtu mund të ndajmë informacionin tuaj siç kërkohet nga ligji ose për të mbrojtur të drejtat tona ligjore.

Cookies: Ne mund të përdorim cookie për të përmirësuar përvojën tuaj në faqen tonë të internetit. Cookies janë skedarë të vegjël teksti që vendosen në pajisjen tuaj kur vizitoni faqen tonë të internetit. Ju mund të vendosni shfletuesin tuaj që të refuzojë skedarët e skedarëve ose t'ju lajmërojë kur dërgohen skedarët e skedarëve.

Lidhje me faqet e tjera të internetit: Faqja jonë e internetit mund të përmbajë lidhje me faqet e tjera të internetit që nuk janë nën kontrollin tonë. Ne nuk jemi përgjegjës për praktikat e privatësisë ose përmbajtjen e këtyre faqeve të internetit.

Na kontaktoni: Nëse keni ndonjë pyetje ose shqetësim në lidhje me politikën tonë të privatësisë, ju lutemi na kontaktoni.

Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni kushtet e kësaj politike të privatësisë. Nëse nuk jeni dakord me këtë politikë të privatësisë, ju lutemi mos përdorni faqen tonë të internetit.