Bg-img

FAQ

Review.al është një platformë online ku përdoruesit mund të ndajnë përvojat e tyre me biznese të ndryshme. Qëllimi ynë është të ndihmojmë konsumatorët të marrin vendime të informuara dhe të ndihmojmë bizneset të përmirësojnë shërbimet e tyre përmes feedback-ut të vërtetë.

Po, mund të fshini vlerësimin tuaj në çdo kohë. Thjesht identifikohuni në llogarinë tuaj, shkoni te vlerësimi që dëshironi të fshini dhe klikoni në opsionin "Fshij".