Spitali Amerikan Shkodër

NUK U GJET ASNJË VLERËSIM!

Përshkrimi

Spitali Amerikan Shkodër, dega më e re e Spitalit Amerikan, është çdo ditë hapur në shërbim të pacientëve, nga e hëna në të dielë, nga ora 08:00 – 20:00.

Në Spitalin Amerikan Shkodër, ofrohen vizita dhe konsulta nga mjekë:

  • Pediatër
  • Gastroenterolog
  • Neurolog
  • Gjinekolog
  • Endokrinolog
  • Kardiolog

NUK U GJET ASNJË PRODUKT!

NUK U GJET ASNJË FAQ!

;