Spitali Amerikan 3

NUK U GJET ASNJË VLERËSIM!

Përshkrimi

Spitali Amerikan 3, investimi më i madh në sistemin shëndetësor në vend dhe me infrastrukturën spitalore më moderne me standare ndërkombëtare, të përshtatur për t’i shërbyer një numri të madh pacientësh.

Godina me një sipërfaqe prej 25.000 m2 ofron për pacientët 100 dhoma, 170 shtretër, 5 salla operatore dhe 2 koronarografi dhe është në shërbim të pacientëve çdo ditë.

NUK U GJET ASNJË PRODUKT!

NUK U GJET ASNJË FAQ!

;