Spitali Amerikan 1

NUK U GJET ASNJË VLERËSIM!

Përshkrimi

Spitali Amerikan 1, është guri i themelit i strukturës më madhore dhe moderne spitalore private në vend, SPITALIT AMERIKAN.

Spitali Amerikan 1, i pari privat në vend, filloi aktivitetin në dhjetor 2006.

Gjithçka nisi me Kardiologjinë dhe Kardiokirurgjinë me rekrutimin e një stafi profesionistësh të huaj me eksperiencë në këtë fushë dhe me qëllimin që t’ju shërbente pacientëve brenda dhe jashtë vendit.

NUK U GJET ASNJË PRODUKT!

NUK U GJET ASNJË FAQ!

;